MMBSY is er voor u, ook in deze uitzonderlijke omstandigheden

Onder het motto ‘we spread the word, not the virus’ heeft MMBSY besloten de medewerkers zoveel mogelijk van thuis uit te laten werken. Een vlotte samenwerking blijft ons objectief, goede communicatie key. De MMBSY-medewerkers beschikken over alle tools om via digitale weg onze klanten te bedienen. Wij hebben thuiswerken reeds een jaar geleden geïmplementeerd. Wij zijn uiteraard tussen 9u en 17u standaard te bereiken via mail en via ons persoonlijke gsm-nummer.

De MMBSY- showroomwerking blijft - voorlopig - ook gegarandeerd. We stellen voor ons even een seintje te geven voordat je eventueel zou langskomen, zodat we bezoeken kunnen inplannen. Dorothee Marcus is voortaan verantwoordelijke showroom – zij is te bereiken op dorothee@mmbsy.com,  op het gsm-nummer 0496/400 718 en op het vaste nummer 03/321 074. Pakketten kunnen tussen 9u en 17u opgehaald en afgeleverd worden.

Elkaar raken zonder aanraking

De bevolking is aangemaand om ‘in hun kot te blijven’, en terecht. Wij helpen jullie graag van op afstand verder. Selecties kunnen digitaal gemaakt worden, en per koerier geleverd worden. We horen ook graag van je hoe wij jou kunnen bijstaan om in deze nieuwe omstandigheden.

Kortom: jullie kunnen op ons blijven rekenen. Aarzel dus niet om contact op te nemen indien je op zoek bent naar inspiratie, info, beelden, wat dan ook.

 

Over Trends

Trends
MMBSY
Regine Beerplein 1/b C105
B-2018 Antwerpen
Belgium