Meram Supermarkt opent deuren en verbindt werelden

Meram Supermarkt opent deuren en verbindt werelden

Nieuwe winkel wordt ontmoetingsplek voor de hele buurt

BORGERHOUT – Op de Stenenbrug 136 legt de familie Karaoglu momenteel de laatste hand aan een nieuwe Meram Supermarkt, de derde al sinds ze in 2003 hun buurtwinkel startten in de Brederodestraat. Maar meer nog dan een hedendaagse en kwalitatieve supermarkt bouwt de familie aan een ontmoetingsplek voor iedereen in de buurt. 

Uitbaters Omer en Yunus Karaoglu stralen van trots. Nu het stof van de verbouwingswerken letterlijk én figuurlijk is gaan liggen, wordt duidelijk dat de nieuwe Meram Supermarkt gezien mag worden. Kosten noch moeite werden gespaard om buurtbewoners een aangename winkelervaring te bieden. In de rekken vinden ze een verfrissende mix van bekende merken en mediterrane producten. “Uit ervaring weten we dat ons aanbod in de smaak valt”, zegt Omer overtuigd, “maar naast trouwe klanten willen we ook anderen aantrekken die openstaan voor iets nieuws.” 

Voor boodschappen én een babbeltje.

Als zaakvoerders hebben Omer en Yunus zich al ruimschoots bewezen. Maar zij willen met hun supermarkt ook een sociale rol vervullen. Als Meram binnenkort de deuren opent, doet de winkel dat expliciet voor alle culturen en gemeenschappen in de buurt. “We hebben altijd al bijzonder veel zorg voor onze klanten gedragen en we willen met deze winkel echt een ontmoetingsplek worden voor alle mensen uit de buurt”, licht Omer Karaoglu toe. “Daarom bieden we onze klanten onder andere een warme ontvangst met gratis koffie en een gezellige inrichting.” 

Korte keten voor maximale kwaliteit.

Meram Supermarkt mikt niet alleen op uitzonderlijke klantvriendelijkheid. Ook kwaliteit dragen ze hoog in het vaandel, zeker wat betreft hun aanbod in de slagersafdeling. De keten van boer tot consument, en dus ook de kwaliteitscontrole, hebben ze volledig in eigen beheer. “En daarbij leggen we de lat zeer hoog voor onszelf”, garandeert Omer. “Aangezien we veel belang hechten aan het welzijn van de dieren, volgen we nauwgezet onze rituele richtlijnen én werken we bovendien altijd onder toezicht van veeartsen.” Op die manier kan Meram zich met recht en rede meten met andere gereputeerde slagers.

Kom het zelf ontdekken tijdens de officiële opening op zaterdag 15 juni. Bevestig je aanwezigheid op margo@mmbsy.com

 

 

Over Trends

Trends
MMBSY
Regine Beerplein 1/b C105
B-2018 Antwerpen
Belgium